VOGNMANDSKØRSEL

VOGNMANDSKØRSEL GRINDSTED-BILLUND

Hos Brians Renovation tilbyder vi udførelse af en bred vifte af opgaver i hele landet. Vi holder til i Grindsted i Billund Kommune. Vi sørger for dagrenovation, slamsugning samt snerydning med mere i Billund Kommune. Vi kører primært i det sydlige jylland, men har opgaver over hele landet og er klar til at tage det tunge læs.

Vi har mange års erfaring inden for vognmandskørsel og renovation og står naturligvis til rådighed, hvis du har brug for råd omkring en speciel opgave, -stor som lille.

Vores vognmandsforretning råder over en moderne maskinpark, der blandt andet består af kranbiler, kærrer, containerbiler, slamsuger, gummiged med videre.

Desuden har vi udlejning af containere, -både de lidt mindre til affald, men også lad med lave eller høje sider til murbrokker, haveaffald eller meget andet.

Alle maskinerne føres af rutinerede og professionelle chauffører, der med stor kompetence kan udføre kørertøjets opgave. Vores chauffører er erfarne, lokalkendte og fleksible, og vi har folk til stort set alle vognmands relaterede opgaver, så har du brug for en professionel vognmand, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 75323205 eller kig her på siden for yderligere information. Her forefindes også mulighed for at bestille tømning af en container eller lign. samt direkte link til Billund Kommunes hjemmeside, hvis du har afvigelser omkring din tømning eller du ønsker en ekstra container.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Containerudlejning / -tømning
  • Kørsel med sand, grus, sten, asfalt mm.
  • Slamsugning
  • Kranarbejde
  • Udlejning af gummiged, -med eller uden fører
  • Højtryksspuling
  • Affaldssortering og håndtering
  • Pap, papir og plast til genbrug

Vi har altid fokus på god service både fra kontorets og chaufførernes side, da det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse og bliver mødt med hjælpsomhed, -uanset hvem i firmaet de har kontakt med.

Se vores galleri af køretøjer og arbejde

Lad os kontakte dig