FIRMAETS HISTORIE

FIRMAETS HISTORIE

Brians Renovation blev grundlagt i 1989 af Brian Petersen. Inden han blev selvstændig vognmand, kørte han som chauffør i 5 år. Brian startede op med en ladbil og en skraldebil. Siden da er firmaet støt og roligt vokset og vi kan i dag hjælpe med stort set alt indenfor renovation og transport.

Adressen har i mange år været Skovgårdsvej 1, men i 2014 købte vi bygningerne på Industrivej 2, 7200 Grindsted, hvor der nu er administration og affaldssorteringshal.

I 2011 byggede vi nyt værksted på Vejle Landevej 33, 7200 Grindsted, hvor bilerne dagligt kører ud fra.

Vi er medlem af organisationen Dansk Industri.

 

INITIATIV PRIS 2016

Vi er stolte over, at have modtaget endnu en pris. Mandag d. 14. nov. 2016 fik vi overrakt Dansk Industris “Initiativ pris” for regionen.

Prisen blev overrakt af Borgmester Ib Kristensen og Formand for Dansk Industri Jesper Toft Mathiasen.

Borgmester Ib Kristensen udtalte blandet andet:

“I tager initiativ og I skaber udvikling. I er socialt beviste, og I er en fortjent modtager af Initiativprisen, som jeg er glad for – og stolt over – at være med til at overrække til jer. En af styrkerne og hemmeligheden bag firmaets udvikling er, at Brian og dem omkring jer ser muligheder og samtidig husker, at der skal være forretning i det. ”

I følge Formand for Dansk Industri Jesper Toft Mathiasen er begrundelsen for udvælgelsen af Brians Renovation

“For din og virksomhedens succes er ikke kommet af held, -men gennem proaktive handlinger. Og jeg ved, at I har kæmpet for de gode og stabile resultater, som I har leveret gennem de sidste godt 25 år.  Økonomien er godt på plads og de gode overskudspenge bliver ikke stukket i lommerne. De bliver brugt på investeringer i nye biler og nyt udstyr. Kære Brian og jer alle på virksomheden. I har fuldt fortjent at modtage InitiativPrisen for DI Sydvestjylland. I nomineres også til Dansk Industris landsdækkende SMV-pris som overrækkes i januar 2017.”

25 ÅRS JUBILÆUM, 22. JULI 2016

Tusind tak til alle der var med til at gøre vores 25 års jubilæum til en rigtig dejlig dag. Tak til alle jer der kom og til alle jer der sendte en hilsen. Det var meget overvældende og en rigtig skøn dag. Se desuden galleriet

PRIS TIL BRIANS RENOVATION ”RØDDER OG VINGER”, NOV. 2015

“Virksomheden Brians Renovation er en aktiv og højt værdsat medspiller i beskæftigelsesindsatsen i Billund Kommune.

Brians Renovation fremstår som en ekstraordinær rummelig virksomhed, der ser borgerens muligheder i stedet for begrænsninger. Virksomheden giver alle en chance, og formår at finde opgaver til borgeren, inden for at område borgeren har de største kompetencer. Dette giver borgeren et løft, til at vende tilbage til ordinært job. Virksomheden rummer også borgere med sproglige vanskeligheder.

Brians Renovation udviser stor empati og interesse for sine ansatte, og tager et stort socialt ansvar. Flere praktikforløb har resulteret i ansættelse i fleks- eller skånejob i virksomheden, eller ordinært job hos anden virksomhed.”

Foto af Billund Photo

Se vores galleri af køretøjer og arbejde

Lad os kontakte dig